Posted on Leave a comment

BLUE gjør det igjen!

T3A4004-2

Vår etter vår, i alle fall i vår korte levetid, så har danske BLUE vært en av våre kunders favoritter. Avslappende stil, god passform og høy kvalitet har gjort dette til mange kvinners favorittklær under våren og sommeren.

BLUE er en dansk leverandør, som er familiedrevet. Alle i familien er engasjerte i bedriften og under de siste kolleksjonene har de også leid inn sin datter som jobber som modell. Dette til stor suksess for BLUE.
Se mer av Blue HER

T3A6113Pimo Cotton
Blue bruker PIMO COTTON i sine klær. Pima bomull er en høyere kvalitet enn vanlig bomull. Materialer laget av Pima bomull blir mykere, tettere og mer holdbar enn de laget av vanlig bomull.

Alle bomull ikke er skapt like. Kvaliteten på ferdig stoff avhenger av lengden på fibrene, med lengre fibre er av høyere kvalitet. Lengre bomullsfibre resultere i mer holdbare ferdige produkter med mindre nupping og slitasje på stoffet, og de også resultere i strammere, tettere spinner og en mykere tekstur.

Alle bomull er kjent for sine ventilasjon, mykhet, og komfort, noe som gjør bomull en svært populær tekstil. Når det gjelder Pima bomull er bomull klassifisert som en medium til lang stifting, som betyr at fibrene er lengre enn vanlig bomull.

Pima bomull er mye dyrket i den amerikanske Southwest, der den opprinnelig ble dyrket av indianere som sannsynligvis fått avlingen fra Peru, og ble senere adoptert av bøndene som ville produktet luksus bomull produkter. Når bomull blir høstet, går den gjennom en rekke prosesser for å fjerne urenheter og justere strengene slik at de kan skilles i tråd eller garn. Resultatet spant bomull kan vevet eller strikket for å gjøre tekstiler alt fra undertøy til lerret. Pima bomull er ofte valgt for ting som sengetøy, intime plagg, og t-skjorter, der mykheten er svært ettertraktet.
Se mer av Blue HER

T3A5456

Se flere BLUE favoritter HER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.