Posted on Leave a comment

Slik beholder du sports-bhen lenger

For å beholde favoritt sports-bhen litt ekstra er det noen råd du bør følge.

uw_smooth_back_0029_6_srgbNår du endelig har funnet riktig sports-bh til din aktivitet og byste, så er det viktig å kunne beholde denne så lenge som mulig. Ofte har man lagt ned en del penger for å få den riktige passform og støtte.

Det er viktig at du ikke putter sports-bh’en i tørketrommelen. Du skal heller ikke bruke skyllemiddel når du vasker bh’en. Om du varmetørker sports-bh’en tildekker du nemlig fibrene i funksjonsmaterialet og funksjonsevnen blir der med dårligere.

Sports-bhen vil miste støtte og elastisitet; den blir slappere og du får ikke den støtten du behøver til din byste.

Det samme gjelder selvfølgelig alle tekniske treningsklær, ikke bare sports-bh’er. Vårt råd er som følger; treningsklær og sports-bher skal du ikke bruke skyllemiddel under vask eller putte i tørketrommelen, dette vil gi treningsklærne lengre levetid.

Sporty hilsen fra

jentene i Ladysport.no

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.