Posted on Leave a comment

7 minutter trening er det nok?

Kanskje har du testet 7 minutters treningen som du enkelt kan laste ned fra App Store, eller kanskje er du nybegynner. I alle fall mange har kastet seg på denne trenden som lover like stor effekt som en times trening. Det høres nok for godt ut til å være sant og det er det…
Men vi ønsker å trekke dette fram for deg, da vi mener at 7 minutter kan være en god start, især i en hektisk periode. Det kan også være med på å gi deg lyst til å trene og ikke minst være mer bevisst på aktivitet. For det er faktisk slik at vi har mer stillesittende jobber og dette fører til at vi sliter med å nå 10 000 skritt om dagen om vi ikke legger inn trening eller en lang gåtur etter jobb.

Hvis du i din hverdag klarer å sette av 7 minutter til noen eller flere øvelser, så har det en verdi. Kanskje klarer du å gjennomføre noen eller flere av øvelsene flere ganger om dagen- da er det superbra! Eks Ta 10-20 Squats når du pusser tennene om morgenen og kvelden. Har du trapper på jobben? Ta trappene, ta i tillegg to skritt om gangen og kanskje stopp opp og ta tå-hev.

Her er noen forslag til øvelser:
Screen Shot 2017-05-22 at 14.00.14

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.