Posted on Leave a comment

LØPEKURS KUN FOR DAMER!

IMG_4490

Er du en jente eller dame som elsker å løpe eller er du en nybegynner.  Føler du uansett nivå at løpingen tar mye energi og du har mange ganger tenkt at det hadde vært smart å ta et kurs. Du har kanskje lest alle løpeoppskrifter, men finner ikke helt oppskriften på steget. Føler du en barriere med å melde deg på kurs der du som kvinne kanskje blir hengende bakpå?

NÅ er løsningen her! Det er en stor GLEDE å dele nyheten; Learn2Run tilbyr nå et løpekurs for damer med kvinnelig instruktør! Her kan man virkelig blomstre som kvinne og alt av “girl power” kan florere 😀 Dette er helt i Lady Sport ånden, der vi ønsker å fremme kvinner som driver kvinner fremover! Derfor ønsker vi i Lady Sport å fylle dette kurset. Bli med, så skal vi sørge for at det blir flere…og vi snakker ikke bare løping 😉

IMG_4783

Litt fakta:
For hvem er dette kurset
For alle damer som vil ha mer glede av løpeturene sine.

Du ønsker å ha mer igjen for hvert løpssteg, du vil lære hvordan man kommer seg mer opp og frem med hofta og hvordan man får en god flyt i løpingen. Du er vant til å jogge, men har fortsatt en del å lære teknisk. 

Våre dyktige instruktører tar dere med i ulike typer terreng. Vi gjør en del hjelpeøvelser, såkalt drill, til å styrke leggmusklatur, hofteleddsbøyere, hamstrings og magemusklatur. Alle får tilbakemeldinger i forhold til hvordan han eller hun løper og hvilke arbeidsoppgaver og støtteøvelser som passer den enkelte.

Enten du trener til maraton eller at du vil få mer ut av løpeturene dine, vil det å jobbe med løpsferdighetene dine gi deg en ny motivasjon og å gi deg en enda bedre løpsopplevelse.

Mål
Du skal komme opp og frem med hofta og å løpe på forfoten. Dette gir deg bedre løpsteknikk og løpsøkonomi. Med god løpsøkonomi menes å komme raskest mulig fremover med minst mulig bruk av krefter.

Metoden for dette kurset
På dette kurset er det fokus på utførelse av god løpeteknikk i gjennomgang og etterfølgende øvelser, samt utførelse av løpsbevegelsene gjennom bruk av enkle hjelpeøvelser, såkalet “drill-øvelser.

Vi går i fellesskap gjennom det som er det viktigste og våre dyktige instruktører viser deg hvordan du utfører dette. Under øvingene vil alle bli fulgt opp individuelt.

Hvor og når?
Første kurs blir i Bærum. Damekurset holdes 3 kvelder i mai. Ved påmelding får du 3 kvelder sammen med andre glade damer. 11-18-25 mai, kl 18.00 – 19.10.

Oppmøte ved bommen, utenfor Fossum klubbhus:Fossum

 

Hvor melder du deg på?
Trykk på denne linken: Jeg ønsker å melde med på Damekurset hos Learn2Run

Ladysport.no
Alle deltagere vil få tilbud på løpeprodukter fra Ladysport.no
IMG_7116-1200.jpg

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.