Posted on Leave a comment

Tekniske motivatorer

Aktivitetsarmbånd, aktivitetsklokker og treningsklokker er i vinden.
Utviklingen siden skrittellerne er stor. Vi er fortsatt interessert i antall skritt, men vi får nå mye mer info enn bare skritt.

Aktivitetsarmbåndene har unksjoner du tidligere fikk i en avansert treningsklokke.. Samtidig har mange pulsklokker/treningsklokker hentet funksjoner fra aktivitetsarmbåndene.

Nå registrerer også treningsklokker aktivitetene dine døgnet rundt, og samtidig gi deg informasjon om hvorvidt du får nok søvn.

Din aktivitet eller dine forbedringer kan du følge med på i Polars app eller på “mine sider”. Dette kan gi deg en motivasjon til en ekstra treningsøkt eller å trekke økten litt ekstra. Bare det å bli bevisst på den daglige aktiviteten er viktig. Har du en kontorjobb, der toalett og kjøkken/kantine ligger i samme etasje vil du bli overrasket hvor få skritt du kan få i løpet av dagen…

Loop2_WHI_PNKPolar Loop2 aktivitetsarmbånd

Polar Loop 2 er en stilfull og vanntett aktivitetsmåler som får deg i bevegelse. Dette elegante armbåndet registrerer den daglige aktiviteten og til og med søvnen din. Slik får du motivasjon og veiledning til å komme i form og forbedre helsen.

Polar Loop 2 registrerer steg og distanse, har inaktivitetsalarm, smart calories, aktivitetsmål, søvn og smart varsling (eks inkomne samtaler, meldinger o.l).

Kjøp Polar Loop2 HER

polar-a300serie_Productline_PinkPolar A300 aktivitetsklokke

Kroppen din og A300. Skapt for bevegelse, og skapt for hverandre. Polar A300 er en aktivitets- og treningsklokke som får deg til å bevege deg mer og oppnå mer. Registrer daglig aktivitet, trening og søvn. #madetomove

Polar 300 har aktivitetsmåling hele døgnet, måler hjertefrekvens, smart calories, kondisjonstest, søvn, inaktivitetsvarsling og armbånd kan byttes.

Kjøp Polar A300 HER

 

A300_White_Topleft_Activity_Time_24hPolar M400 treningsklokke 

Polar M400 er en vanntett løpeklokke med GPS og aktivitetsmåling. Med den kan du planlegge optimal trening, slå dine egne rekorder og enkelt finne veien hjem fra en løpetur.

Polar M400 har avansert GPS, aktivitetsmåling, pulsbasert trening, Polar flow, smartvarsler og individuelle mål.

Kjøp Polar M400 HER

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.