Posted on Leave a comment

Ønsker du endret livsstil?

Screen Shot 2016-01-10 at 22.06.45Kosthold og ernæring er et tema som gjentar seg i den offentlige debatten, ofte opptar det alle som er fysisk aktive i en eller annen form. Det viser seg at flesteparten er jenter / kvinner. Vi mennesker er lett påvirkelig av det som foregår i våre omgivelser, spesielt det som kommer via media og nå sosiale medier. I kjølvannet av denne debatten, oppstår det en del forvirring på hva en skal «tro» på og hva som virkelig fungerer.

Et ordtak; «Utenpå er vi forskjellige, men inni er vi like» ~ dette er en sannhet med store modifikasjoner. Inni er vi nemlig veldig veldig ulike ~ mange faktorer spiller inn som miljø og arv ~ både fysisk og psykisk. Det som er spennende er at det er et så stort potensiale for forandring på alle områder. Med de riktige verktøyene kan du gjøre noe med det!

Kroppsfokuset er stort og mange tror at vekt kan påvirkes mest ved aktivitet og trening. Det er faktisk noe annerledes. Hva du spiser, hvordan du tar opp næringen i det du spiser og det som skilles ut er det som i bunnen spiller en rolle. Vårt indre miljø i mage/tarm systemet har en veldig sentral rolle. Her er det spesifikke tiltak som trengs med veiledning fra gode terapeuter / veiledere med erfaring.

På Geilo og Dr. Holms Hotel skal min kollega Ellen og jeg holde en Inspirasjonskveld onsdag 27. januar. Her vil tema ernæring og livsstil belyses ~ se oppsett.  Fokus er å inspirere deg til forandring som kan bli varig, skape en forståelse av hva god helse er, hva stressbelastning i alle former gjør med kroppen ~ få deg til å stille deg selv de gode spørsmålene, og at du våger å svare ærlig. Vi serverer deg nydelige smakebiter av naturlig mat som er enkel å lage.

Har du ikke anledning å delta på Dr. Holms Hotel, så gjennomfører jeg også individuelle konsultasjoner via telefon/Skype med oppfølging per epost. Lev Lyst finner du på Highland Lodge, Geilo.

 

Inspirasjonshilsen fra
Siri Hole Stensson
Ernæringsterapeut MNNH og kostholdsveileder

Program:  Inspirasjonskveld_Dr Holms 270116

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.