Posted on Leave a comment

Gode ski opplevelser

Screen Shot 2015-11-18 at 22.37.11Skisesongen er kommet godt i gang og er du en av oss som synes det er gøy å gå på ski? Du har ikke tenkt å legge in et mål for din skigåing? Hvis du ønsker å legge et mål, så kan det være verdt å melde seg på et turrenn. Det kan være et lokalt turrenn eller man kan sikte litt høyere.

Hvorfor ikke ta med noen venninner på jentetur med turrenn?

Skikurs kan gi deg glød
Skulle du gjerne deltatt på turrenn, men du føler at skiteknikken er litt rusten? Hvorfor ikke melde deg på skiteknikkurs med feks Learn2Ski? Teknikk har mye å si i forhold til opplevelsen på ski, vel vi vil faktisk strekke det til at det har alt å si. Dette med grunnlag i at når du først har følt på det å beherske flyten på skiene, så forstår du at dette har alt å si! Learn2ski kan tilby kurs fra de uøvete til de som har gått mye på ski. De har gode pedagogiske instruktører som føler at du blir ivaretatt. Og har du først kommet deg på kurs, så er det faktisk stor sannsynlighet for at du får lyst til å ta flere kurs:) Sjekk ut learn2ski.no

Populære turrenn
Har du så kommet så langt at du ønsker å prøve et turenn, så har du her noen eksempler på fine turrenn:

Tjejvasan Damenes eget Vasalopp. Flat strekning på 30 km fra Oxberg til Mora. Maks 10 000 deltakere, der man kan delta i konkurranse- eller mosjonistklassen. Løpet avholdes 27. februar 2016.Les mer på vasaloppet.se
Marcialonga– har du trent mye, så kan dette være rennet for deg. 70 km i lett terreng passer for supermosjonister til koseløpere. Løpet avholdes 31. januar 2016. Les mer på marcialonga.it.
KKmila på ski- Starskuddet går fra Sognsvann og opp til Holmenkollbakken, og med et variert løypeterreng, er dette den perfekte skituren, enten du er nybegynner eller har et godt skigrunnlag! Løpet avholdes 5. februar 2016. Les mer på events.aller.no/kk-skimila
Ingalåmi-
Du kan velge mellom to distanser: 15 km og 30 km.
Husk at Ingalåmi 30 km er seedingrenn til Birkebeinerrennet.Løpet avholdes 12. mars 2016. Lesmer:birkebeiner.no/no/MainMenu/Arrangement/Ski1/Ingalami1/
Birkebeinerrennet- er 54 km klassisk stil. Dette er et fint mål å ha for sesongen da skiløpet avholdes 19. mars.
Skarverennet– Dette er et bredt arrangement og det er ingen nødvendighet i å være veldig sprek. Det holder å være en helt gjennomsnittlig ski turist. Du kan velge mellom den 25 km lange løypa fra Haugastøl eller 37 km lange løypa fra Finse. Løpet avholdes 23. april 2016

Lykke til!

Lady Sport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.