Posted on Leave a comment

Gjør det selv: Pigg dine sko

Vinterløping er effektivt og en fin måte å komme seg ut på i en hektisk hverdag. Det er ikke alle som har mulighet eller tid til å ta med seg skiene ut i marka på vanlige ukedager. Da kan løping være en fin måte å få seg en treningstur på.

IMG_0326

Deilig frisk luft rett utenfor døra er en av godene ved å løpe ute vinterstid. For å få en mest vellykket tur anbefales det gode klær og sko med godt grep. Det finnes mange gode løpesko med pigg å få kjøpt i sportsbutikkene, men det er også en kjempe fint å kunne pigge dine egne favorittsko.

Min erfaring er at dette ofte kanskje gir det beste resultatet. Gode pigger kan kjøpes blant annet hos Felleskjøpet. Der har de som oftest stort utvalg av ulike pigger i forskjellige størrelser. Det er lett å skru piggene inn selv med et verktøy du kjøper sammen med piggene.

Alle sko kan pigges. Alt fra dine gode mengdetreningssko, litt lettere intervallsko eller dine favoritt terrengsko. Du kan bestemme selv hvor mange pigger du ønsker i skoene og hvor piggene skal sitte utfra ditt eget løpesteg. Grepet er fantastisk bra.

IMG_0328

Derfor slår jeg et slag for selvpigging av sko. Det er herlig å løpe på vinteren, og kanskje med jevn trening gjennom vinteren gjør at våren løftes enda et hakk med en friskere og mer veltrent kropp.

Lykke til!

Skrevet av Marthe K. Myhre/Insidesport.no
Learn2Run

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.